Strefa biznesu, tj. przedsiębiorstwa i przedsiębiorcy, a także organizatorzy szkoleń i konferencji to bardzo wymagający klient oczekujący skupienia i uwagi nad każdym szczegółem – my się tego nie boimy. Wiemy że sprostamy Waszym oczekiwaniom.
Szkoleniami zajmujemy się już od kilku lat, dlatego też obiekt jest przygotowany do świadczenia tego typu usług. Mamy doświadczenie w realizacjach programów wspartych ze środków Unii Europejskiej i jesteśmy przygotowani do przedstawienia wszelkich dokumentacji wymaganych przez organy weryfikujące należyte wykonanie usług.
W naszym obiekcie świadczymy usługi z zakwaterowania, wyżywienia, usługi towarzyszące szkoleniom oraz spotkania integracyjne.
Duży parking hotelowy jest w stanie pomieścić znaczną ilość samochodów, co może być konieczne w przypadku organizacji szkoleń,
konferencji dla uczestników spoza terenu Białej Podlaskiej.
Nie bez znaczenie jest fakt dogodnego położenia
Hotelu-Restauracji Dukat przy wjeździe do Białej Podlaskiej – nie sposób jest do nas nie trafić.
Możliwe usługi w trakcie szkolenia:
- wyżywienie
- zaopatrzenie serwisu kawa, herbata w czasie konferencji
- sauna
- bilard
- ekran do rzutnika
- rzutnik
- flipchart
- dostęp do Internetu poprzez sieć Wi-fi
- możliwość skorzystania z faxu i ksero
- odtwarzacz DVD/MP3
- nagłośnienie
Na życzenie Gości organizujemy różnego rodzaju atrakcje, zależnie od pory roku, proponujemy:
- taneczne imprezy z DJ- em lub zespołem;
- pokazy sztuki barmańskiej;
- ognisko lub grill z kiełbaskami i potrawami z grilla
- spływy kajakowe
- paintball
- wycieczki rowerowe
- pokazy teatru ognia
- koncerty
Wszystkie nasze usługi dopasowujemy do indywidualnych potrzeb naszych Gości.
Szczegóły dotyczące powyższej oferty jesteśmy gotowi omówić na spotkaniu w terminie Państwu odpowiadającym.
Poniżej przedstawiamy wielkość dostępnych sal w Hotelu Dukat wraz z ilością miejsc.
Nazwa sali | Metraż (m2) | Podkowa | Teatralne | Kolumnowe | Szkolne |
Sala bankietowa | 24 | x | 24 | 16 | 12 |
Sala „zielona” | 92 | 24 | 70 | 36 | 18 |
Sala kominkowa (restauracyjna) | 165 | 60 | 140 | 100 | 60 |